Velkommen til Støtteforeningens "Roskilde Festival” hjemmeside.

Hjemmesiden er lavet i et forsøg på at samle al information vedr. det, at være medarbejder i Støtteforeningens madbod på Roskilde Festival.

For dig der ikke har været med på Roskilde Festival for Støtteforeningen før, vil vi her på hjemmesiden forsøge at fortælle lidt om hvem vi er og hvad vi laver i vores madbod på Roskilde Festival.

I forbindelse med hjemmesiden har vi lavet en elektronisk løsning til selve tilmeldningen som medarbejder i vores bod. Vi håber I vil tage godt imod den nye måde at tilmelde sig på, løsningen er lavet i et forsøg på at gøre arbejdet vedr. vagtfordeling mindre tidskrævende.

Hjemmesiden er stadig under udvikling, vi mangler stadig lidt mere detaljeret beskrivelse af hvad det indebærer at være medarbejdet i vores madbod samt lidt billeder.

Det er dog stadig vigtigst for os at få selve tilmeldningen til at køre, så vi hurtigst muligt kan tage imod jeres vagt ønsker. Vi vil løbende henover foråret sørge for at få lagt den sidste information på.

Hvis du under Festivalen tager nogle gode billeder i boden eller andre god stemningsbilleder fra Festivalen vil vi meget gerne have en kopi af dem så vi kan lave et lille galleri her på siden.

Hvis du har ris/ros til os er du meget velkommen til at sende en mail til festival@vindinge-if.dk.

Vi glæder os til at se dig som medarbejder i vores bod på Roskilde Festival 2014.

Venlig hilsen
Bestyrelsen for
Støtteforeningen for Vindinge IF's Ungdom